Pesto z liści marchewki

Idealne do makaronu, sałatki, pieczonych warzyw lub na kanapkę. Czytaj dalej ...

Sos tatarski na bazie serków wiejskich

Lekki przepis na wielkanocny sos. Czytaj dalej ...

Pasztet z fasoli

Propozycja na pasztet w bezmięsnym wydaniu. Czytaj dalej ...

Majonez z awokado

Wegański "majonez" w 10 minut. Czytaj dalej ...

Pasta jajeczna z serem feta

Jedna z najbardziej popularnych past na kanapki. Czytaj dalej ...

Kanapkowa pasta z czerwonej fasoli i awokado

Zdrowy zamiennik tłustych wędlin, żółtych serów i wątpliwej jakości pasztetów. Czytaj dalej ...

Puree z dyni

Puree z dyni to świetna baza do muffinek, ciast, placuszków i koktajli. Czytaj dalej ...

Mus gruszkowy z imbirem i kardamonem

Rozgrzewający dodatek do zimowych śniadań. Czytaj dalej ...

Powidła śliwkowe z cynamonem

Obowiązkowa pozycja jesiennych przetworów. Czytaj dalej ...

Dżem z aronii

Niezwykle zdrowy przepis na domową marmoladę z aronii. Czytaj dalej ...

Strona 1 z 3 dalej

Informacja o korzystaniu z plików Cookies.

W celu realizacji usług ta strona zapisuje w urządzeniu użytkownika niewielkie informacje w postaci plików Cookies.

Dowiedz się więcej o plikach cookies.

Presscake
Presscake
Presscake
Presscake
Presscake