Sorbet jeżynowo-malinowy

Informacja o korzystaniu z plików Cookies.

W celu realizacji usług ta strona zapisuje w urządzeniu użytkownika niewielkie informacje w postaci plików Cookies.

Dowiedz się więcej o plikach cookies.

Składniki (2 porcje)
  • 1 banan
  • 1 opakowanie jeżyn (125 g)
  • 1 opakowanie malin (125 g)
Wartość odżywcza porcji
Energia100 kcal
Węglowodany27,1 g
Białko2,2 g
Tłuszcz0,7 g
Błonnik8,2 g

Przygotowanie

Owoce umyj i zblenduj na gładki mus.

Zmiksowane owoce umieść w zamrażalce.

Warto co godzinę mieszać/blendować masę, dzięki temu konsystencja lodów będzie znacznie lepsza (pozbędziemy się kryształków lodu).

Smacznego!

Kontakt

: 791704286

Napisz do mnie

62-040 Puszczykowo
Gajowa 2

Presscake
Presscake
Presscake
Presscake
Presscake