Puree z dyni

Informacja o korzystaniu z plików Cookies.

W celu realizacji usług ta strona zapisuje w urządzeniu użytkownika niewielkie informacje w postaci plików Cookies.

Dowiedz się więcej o plikach cookies.

Składniki
  • 2 kg dyni
Wartość odżywcza w 100 g
Energia37,5 kcal
Węglowodany10,3 g
Białko1,7 g
Tłuszcz0,4 g

Przygotowanie

Piekarnik rozgrzać do 180°C.

Dynię pokroić na mniejsze kawałki i pozbawić pestek.

Piec przez około 40 minut.

Upieczoną dynię pozbawić skórki i zblendować na gładkie puree.

Puree przełożyć do słoików. Zapasteryzować.

Smacznego!

Kontakt

: 791704286

Napisz do mnie

62-040 Puszczykowo
Gajowa 2

Presscake
Presscake
Presscake
Presscake
Presscake