Maslove

Informacja o korzystaniu z plików Cookies.

W celu realizacji usług ta strona zapisuje w urządzeniu użytkownika niewielkie informacje w postaci plików Cookies.

Dowiedz się więcej o plikach cookies.

Maslove, to jeden z nielicznych produktów na Polskim rynku, który wyróżnia się zarówno niesamowitym smakiem jak i dobrym składem! W tych masłach orzechowych nie znajdziecie żadnych zbędnych dodatków, zero cukru, zero oleju palmowego, zero utwardzonego tłuszczu roślinnego i zero sztucznych aromatów!

Każda partia tych orzechowych past przygotowywana jest ze starannie wyselekcjonowanych produktów, co potwierdzają odpowiednie atesty i certyfikaty. Co najważniejsze smarowidła te sporządzane są z całych orzechów, a nie z mąk orzechowych, te drugie trudno jest ocenić pod kątem jakości, a to właśnie na jakość Maslove kładzie ogromny nacisk.

W ofercie Maslove znajdziecie kilka propozycji:

  • masło arachidowe extra zmielone,
  • masło arachidowe classic,
  • masło arachidowe mega crunch,
  • masło arachidowe z solą himalajską,
  • masło migdałowe,
  • masło pistacjowe,
  • masło pistacjowe z solą himalajską,
  • masło z orzechów laskowych,
  • nerkowiec & kokos,
  • 4 orzechy (25% nerkowca, 25% orzechów laskowych, 25% migdałów i 25% orzechów arachidowych).

Wszystkie powyższe warianty są pełne smaku, aromatu i co najważniejsze zdrowych tłuszczy, witamin i składników mineralnych. Osobiście od razu pokochałam masło pistacjowe, choć nerkowiec&kokos stanowi również ciekawą alternatywę dla tradycyjnego masła arachidowego, zresztą tak samo jak rewelacyjne połączenie 4 orzechów! Musicie sami spróbować!

Do czego wykorzystać masło orzechowe?

Pomysłów i inspiracji jest naprawdę wiele! Na stronie maslove znajdziecie kilka smacznych przepisów z wykorzystaniem past orzechowych, tutaj link.

Z masła orzechowego można oczywiście przygotować klasyczną kanapkę z dodatkiem plasterków banana, ale ja uwielbiam dodawać masła do owsianki, koktajlów, a także służy mi jako smarowidło do naleśników, gofrów czy placuszków.

Masło orzechowe używam także do przygotowywania zdrowych ciasteczek i batonów bez pieczenia lub do słynnych kulek mocy.

W wersji wytrawnej używam go do przygotowywania najróżniejszych sosów np. do pieczonych warzyw, ale równie dobrze sprawdza się jako dodatek do zup szczególnie dyniowej lub do hummusu.

Kontakt

: 791704286

Napisz do mnie

62-040 Puszczykowo
Gajowa 2

Presscake
Presscake
Presscake
Presscake
Presscake