Chipsy jabłkowe z czekoladą i wiórkami kokosowymi

Informacja o korzystaniu z plików Cookies.

W celu realizacji usług ta strona zapisuje w urządzeniu użytkownika niewielkie informacje w postaci plików Cookies.

Dowiedz się więcej o plikach cookies.

Składniki (2 porcje)
  • 1 opakowanie suszonych jabłek (30g)
  • 1 łyżka wiórków kokosowych
  • 1/4 tabliczki gorzkiej czekolady >70% kakao
Wartość odżywcza porcji
Energia124,2 kcal
Białko1,7 g
Tłuszcz6,9 g
Węglowodany14,3 g
Błonnik2,2 g

Przygotowanie

Czekoladę roztopić w gorącej kąpieli.

Jabłka zamaczać w płynnej gorzkiej czekoladzie, odkładać na papier do pieczenia i posypywać wiórkami kokosowymi.

Pozostawić do zastygnięcia czekolady.

Smacznego!

Kontakt

: 791704286

Napisz do mnie

62-040 Puszczykowo
Gajowa 2

Presscake
Presscake
Presscake
Presscake
Presscake