Kanapki z mozzarellą, awokado i truskawkami

Informacja o korzystaniu z plików Cookies.

W celu realizacji usług ta strona zapisuje w urządzeniu użytkownika niewielkie informacje w postaci plików Cookies.

Dowiedz się więcej o plikach cookies.

Składniki (2 porcje)
  • 2 grahamki
  • 2 garści szpinaku
  • 1 kula mozzarelli
  • 1/2 awokado
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 1 garść truskawek
Wartość odżywcza porcji
Energia359 kcal
Białko20,7 g
Tłuszcz16 g
Węglowodany35,6 g
Błonnik5,8 g

Przygotowanie

Truskawki umyć i pokroić na mniejsze kawałki.

Rozgrzać patelnię grillową i przesmażyć na niej truskawki.

Bułki przeciąć na pół.

Na jednej połówce położyć umyte listki szpinaku, plasterki mozzarelli, plasterki awokado skropione sokiem z cytryny oraz grillowane truskawki.

Przykryć drugą połówką bułki.

Smacznego!

Kontakt

: 791704286

Napisz do mnie

62-040 Puszczykowo
Gajowa 2

Presscake
Presscake
Presscake
Presscake
Presscake